Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Национален форум на тема „Граѓански ангажман и волонтирање“

4 декември, 2015 (10:00-20:30ч.) во МКЦ

Подготвено од: Цивика Мобилитас

Почитувани,

Цивика мобилитас со задоволство ве поканува на првиот и заеднички национален форум на тема „Граѓански ангажман и волонтирање“, кој ќе биде организиран на 4 декември 2015 г. од 10:00 до 20:30 часот во Младинскиот културен центар (МКЦ) - Скопје. Форумот се состои од неколку настани посветени на волонтерството (доделување награди за волонтерство, дебата) и саем на општествени промени.

Исто така, би сакале да ве поканиме на прославата на меѓународниот ден на волонтерството, организирана од Таксират и поддржана од Цивика мобилитас, која започнува со концерт од 21:00 часот и забава до доцните ноќни часови, повторно во МКЦ-Скопје (сала 25 мај).

Во прилог на оваа покана може да најдете опис и флаер на програмата и настанот.

Ве поттикнуваме да поканете и други актери на граѓанското општество и волонтери.

Вашето учество го потврдувате на лице место, на Registration Desk.

 
Со почит,
Цивика мобилитас

Покана

Програма

Флаер

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член