Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Работилница за стратегиска ориентација на МАЧР 2016

Македонската асоцијација за човечки ресурси и оваа година одржа работилница за стратегиска ориентација со членовите на Управниот и Надзорниот одбор на 19 март, 2016.

На работилницата беа разгледани и презентирани досега сработените активности и достигнувања во изминатата година, финансиските аспекти, сработените и тековните проекти, организациски предизвици и дилеми...

Беа отворени клучни прашања кои се од големо значење за понатамошното работење на МАЧР, со споделување на бројни идеи и предлози за унапредување на работата на Асоцијацијата. Воедно беа начелно договорени активностите кои претстојат на следниот период, како што е 7 роденден на МАЧР, интернационалната годишна конференција, редовните полу-формални настани HR кафе и можните идни за соработки со други организации...

Воедно оваа работилница претставуваше подготовка за претстојното редовно годишно собрание на МАЧР.

 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член