Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Прочитајте го новото издание од е-весникот "Човечки капитал"

Почитувани,

Пред вас е уште едно издание од електронскиот весник “Човечки капитал”, кое Македонската асоцијацијација за човечки ресурси го креира и објавува со помош на своите членови и соработници.

Повторно за вас подготвивме содржини кои се обработуваат во менаџментот на човечките ресурси, практични искуства од менаџментот испреплетени со теоријата, осврнувајќи се на HR функциите и активностите во орагнизациите: за кариерно советување, HR технологии, регрутација и селекција, оценување на изведбата на вработените и тн. секојдневните професионални предизвици во оваа област, одржани настани, а истовремено најавувајќи ги и претстојните... Исто така, не изостануваат и разгoворите со HR лица, интервјуа и коментари повразни со законската регулатива кои имаат влијание врз работата на компаниите и работата на HR професионалците…

 До весникот и неговите содржини, може да пристапите овде.

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член