Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Продолжен рок на конкурс за студентски HR есеј

"Employment & Workforce in 2056 - What Will HRM Be Like 40 Years in the Future?"

Светската федерација на асоцијациите за управување со луѓето (World Federation of People Management Associations - WFPMA) по повод 40 годишнината од своето постоење објавува конкурс за HR есеј наменет за студенти. Темата на есејот е "Employment & Workforce in 2056 - What Will HRM Be Like 40 Years in the Future?".

Повеќе информации околу критериумите и правилата за учество може да погледнете овде.

Заинтересираните студенти за учество во овој конкурс своите стручни трудови е потребно да ги достават најдоцна до 27 јуни, 2016 на contact@mhra.mk, со назнака: WFPMA конкурс.

 

 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член