Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Прашалник за истражување

„Почитување на различностите и на принципот на еднакви можности во процесите на управување со човечките ресурси”

Македонската асоцијација за човечки ресурси - МАЧР ги поддржува сите активности на членовите за развој и унапредување на управувањето со човечките ресурси. За таа цел би сакале да ве замолиме да одвоите време и да дадете свој придонес кон едно такво истражување на наша членка, со одговарање на анонимниот онлајн анкетен прашалник достапен на следниот линк: http://kwiksurveys.com/s/B8B7cxSu.

Ова истражување е дел од процесот на подготовка на магистерски труд со наслов „Почитување на различностите и на принципот на еднакви можности во процесите на управување со човечките ресурси” во рамките на студиската програма „Стратегиски менаџмент на човечки ресурси” на Економскиот Факултет при Универзитет „Свети Кирил и Методиј ” во Скопје.

За потребите на ова истражување, подготвени се вкупно триесет прашања со предефинирани одговори (можно е да се избере само еден одговор). Изберете го одговорот кој е најсоодветен на Вашето искуство.

Прашалникот е анонимен, а собраните резултати ќе се користат само за потребите на анализата која треба да произлезе од ова истражување.

Доколку имате забелешки или Ви се потребни повеќе информации, слободно може да се обратите на: anetanackova@yahoo.com или на телефонски број: 071 21 82 66.

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член