Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Информација од соработници:

Прашалник за истражување на вработливоста на младите во Република Македонија

Овој прашалник е наменет за потребите на истражување кое е дел од активностите на проектот “Со работни вештини до можности за младите”, имплементиран од страна на Национален младински совет на Македонија (НМСМ), а поддржан од Британската амбасада во Скопје. Сите информации ќе бидат третирани со доверливост и користени исклучиво за потребите на истражувањето. Главна цел на проектот е зајакнување на вештините и компетенциите кои помагаат при вработување кај младите луѓе во Македонија, преку формирање на хаб (центар) за вештини и компетенции на Национален младински совет на Македонија (НМСМ), што пак треба да резултира со подобри можности за вработување и поголема социјална вклученост на младите луѓе.

За таа цел, Ве молиме да оддвоите дел од вашето време за пополнување на овој прашалник кој е дел од проектот.

Резултатите од прашалникот ќе бидат достапни кратко по завршувањето на истражувањето.

Прашалникот е достапен за пополнување најдоцна до 28.10.2016 (петок), и истото ќе ви одземе најмногу до 20 минути.

Линкот до прашалникот: https://goo.gl/forms/AJSSFfYp4g731T3H3  

Ви благодариме на придонесот
 
Национален младински совет на Македонија

 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член