Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Предновогодишно HR дружење

21 декември 2016 (среда), МКЦ клуб ресторан

Драги членови и пријатели,


Со големо задоволство ве покануваме на “Предновогодишно HR дружење” -  последниот од серијата на HR настани за оваа година, што ќе се одржи на 21 декември 2016 (среда), од 16.30 до 19.00 часот, во МКЦ клуб ресторанот во Скопје.

Овој пат времето е целосно предвидено за дружење, без формален дел и презентација, но затоа пак подготвивме вредни изненадувања и награди за најсреќните и вкусна закуска за сите останати! :)

Придружете ни се на настанот со кој ќе ја заокружиме 2016 година, со цел да ги споделиме нашите досегашни успеси, предизвици, но и нашите стремежи и цели за Новата година што доаѓа!!!

За да присуствувате Ве молиме задолжително да го пријавите Вашето присуство преку онлајн пријавата: овде (https://goo.gl/forms/Q0LThHxF5nmp25xc2)  или на contact@mhra.mk

 
Ќе ни биде чест доколку успеете да ни се придружите!

#HRkafe е отворен и бесплатен настан, организиран од страна на Македонската асоцијација за човечки ресурси, наменет за дружење, ширење на мрежата на контакти, размена и споделување на искуства.

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член