Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива

Се одржа редовното годишно собрание на МАЧР за 2016 година

На ден 26 мај, 2016 година во просториите на М6 Едукативниот центар се одржа редовна седница на собранието на Македонската асоцијација за човечки ресурси.

Согласно предвидените точки на дневен ред, на работната седница беа дискутирани и усвоени:

  • Записникот од претходната седница на Собранието
  • Извештај за работа на МАЧР за 2015 година
  • Финансиски извештај на МАЧР за 2015 година
  • Предлог Стратегиски цели - Програма за работа на МАЧР за 2016/2017 година

На седницата беше констатиран и приемот на нови членови на МАЧР за 2016 година. 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член