Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
Обука за унапредување на политиките и практиките за човечки ресурси во стратешкиот менаџмент со човечките ресурси со осврт на родовиот аспект (01.12.2016)
9та меѓународна HR конференција (31.05 - 01.06.2017)
HR кафе & Networking (31.01.2017)
Предновогодишно HR дружење (21.12.2016)
Обука за "Унапредување на политиките и практиките за човечки ресурси во стратегискиот менаџмент со човечките ресурси со осврт на родовиот аспект"(01.12.2016)
HR кафе & Networking (15.06.2016)
HR кафе & Networking (19.05.2016)
Роденденско HR кафе (21.04.2016)
Мартовско HR кафе & Networking: Со различности до напредок (14.03.2016)
Панел дискусија "Управување со различности" (18.02.2016)
HR кафе & Networking (22.01.2016)
Предновогодишно HR кафе & Networking (16.12.2015)
Седма меѓународна конференција за човечки ресурси "HR Experience & Innovation" (30.10.2015)
Обука:"Систем за управување со изведбата на административните службеници" (25.09.2015)
HR кафе & Networking (23.09.2015)
HR кафе & Networking (26.08.2015)
HR кафе & Networking (25.06.2015)
Работилница за стратешки цели на МАЧР (21.06.2015)
Редовно годишно собрание на МАЧР (20.05.2015)
HR семинар: Креирање и одржување на продуктивна и професионална работна средина (08.05.2015)
Роденденско HR кафе (21.04.2015)
Обука: Системи за управување со перформансите на вработените и кариерата (28.03.2015)
HR кафе & Networking (26.03.2015)
Обука: НЛП Структура за успешна комуникација (28.02.2015)
HR кафе & Networking (26.02.2015)
HR кафе & Networking! (28.01.2015)
Работилница за HRM стандардизација во РМ! (14.11.2014)
6та Меѓународна конференција за Човечки Ресурси: "HR Standards & Best Practices" (03.10.2014)
Редовно Годишно Собрание на МАЧР (29.05.2014)
Тркалезна маса за HRM страндарди во РМ (02.10.2014)
5ти Роденден на МАЧР (23.04.2014)
HR кафе - Коктел Бар (03.04.2014)
Работилница за стратешка ориентација - Берово(15-16.02.2014)
Ден за да ја подобрите вашата компанија со користење на моделот 360 степени!!!-23.12.2013
Предновогодишен AFTER WORK коктел! - 23.12.2013
ЕАПМ Конгрес и CIPD годишна конференција!!! (5-7.11.2013)
5та Меѓународна Конференција за Човечки Ресурси - HR Significance and ROI in HR (18.10.2013)
Годишно Собрание на ЕАПМ, Фиренца, Италија (22-24.05.2013)
Обука "Team Building" (19.05.2013)
Редовно годишно Собрание на МАЧР (09.05.2013)
4-ти Роденден на МАЧР (22.04.2013)
Работилница:"Градење на институционални капацитети за одржлив развој и високи достигнувања на МАЧР"(02.03.2013)
Викенд-работилница за стратешко планирање на МАЧР (23-24.02.2013)
Викенд предавање:Стратешко менаџирање на човечки ресурси (15-17.02.2013)
Прва средба со членовите на новоформираните Комисии - (17.12.2012 )
4-та Меѓународна конференција за човечки ресурси -" HR as a business partner" ( 23.11.2012)
Работилница во рамките на проектот „Кариерните перспективи и женското претприемаштво во РМ“  (07 мај 2012 година)
3 Меѓународна конференција за човечки ресурси и HR EXPO 2011, (14-15.10.2011)

РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА (04.05.2011)

РАБОТИЛНИЦА - ОРГАНИЗАЦИСКА КУЛТУРА (15.04.2011)
НОВОГОДИШЕН КОКТЕЛ (18.12.2010)
ALPE ADRIA Meeting (12.11.2010)
Учество на претставници на МАЧР на Alpe Adria Meeting, на кој имаа своја презентација на тема Економската состојба во земјата и пазарот на трудот. На оваа средба беше потпишан и Меморандум за соработка со Словенечката ХР асоцијација.
2 МЕЃУНАРОДНА ХР КОНФЕРЕНЦИЈА И HR EXPO (17-18.09.2010)
Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член