Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ


1. Работилница Управување со човечки ресурси

2. Прва регионална Група за размена на искуства – банкарска индустрија

Македонската асоцијација за човечки ресурси поддржано од проектите на УСАИД за Деловно опкружување и Институционален и човеков развој на 18.06.2010 година во хотел Холидеј Ин, организираа два паралелни настани како дел од активностите за 2010 година.

 

         

 

Истовремено со работилницата се одржа и прв работен состанок на првата Регионална Група за размена на искуства (ЕЕГ) за банкарската индустрија.

Цел на формирање на ваква Група за размена на искуства (ЕЕГ) е да се споделат заеднички искуства, најдобри пракси, предизвици и проблеми со кои ХР менаџерите се соочуваат во секојдневната работа, како и можност за остварување контакти и градење на партнерства на професионалците од оваа индустрија.

 

За повеќе информации превземи pdf формат на извештај

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член