Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:HR Награди
HR Награди

Бенефити за носителот на наградата HR менаџер на годината и за организацијата

  • Учество на наредната Меѓународна HR конференција организирана од страна на МАЧР
  • Член на комисијата за избор на HR менаџер за наредната година
  • Учество на една работилница организирана од страна на МАЧР по негов избор во наредната годината
  • Објава на интервју на официјалната веб страница на МАЧР – www.mhra.mk, како и на национални весници кои ќе го покриваат настанот.
  • Меѓународна промоција на избраниот HR менаџер

Организацијата во која што работи носителот на наградата HR менаџер на годината ќе добие признаница од МАЧР за користење на напредни HR практики. Исто така ќе има можност да ја комуницира наградата во медиуми и во огласи.

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член