Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

   РАБОТИЛНИЦА, 07 мај 2012 година

Во рамките на проектот „Кариерните перспективи и женското претприемаштво во РМ“, поддржан од Амбасадата на Кралството Норвешка во Република Македонија, се одржа работилница на 07 мај 2012 година во Хотелотот Queen's во ТЦ Зебра.

На почетокот од работилницата Лорета Шкиљевиќ, магистер по менаџмент на човечки ресурси, го претствави проектот на учесниците и продолжи со презентација на Кариерен инкубатор. Потоа Кирил Миноски, магистер по економија, имаше презентација на тема Концепт на кариера - „Претприемач или вработен".

На крајот од работилницата  Дарко Маџоски, консултант за човечки ресурси успешно ја затвори работилницата со презентација за "Методи и специфики за барање работа"


Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член