Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

Bulgarian Human Resources and Management Association - BHRMDA& Capital Careers organizeHR forum on Change Management

23rd October 2009, Bulgaria, Sofia, Radisson Hotel, Alexander Hall

PROGRAM (tentative)

8.30 – 9.00 –  Registration

9.00 – 9.15 –  Opening

9.15 –  9.45 – Leadership in the process of change

                         Spiros Paolinelis, Blanchard International,Greece

9.45 – 10.30 – Organizational restructuring

                           Pierre Havet, Transition (project manager) at Acument Global Technologies

10.30 – 11.00 –  Discussion

11.00 - 11.30 –  Coffee Break

11.30 - 12.30 –  Company practices

                           - Tomcho Tomov, HR Director, TeproMetal

                           - Anastasia Stoyanova, HR Director, PRO.BG Media Group

                           - (to be confirmed)

 
12.30 - 13.00 –  Discussion

13.00 - 14.00 –  Lunch

14.00 - 14.30 –  Mergers and acquisitions in times of crisis 
                             Vassil Velichkov, Gramma Systems

14.30 - 15.15 –  Changes in corporate culture

                              Michael Leicht, Boston Consulting Group     

15.15 15.45 –  Discussion

15.45 16.15 –  Coffee Break

16.15 –  18.00 –  Panel discussion -  What can make organizational change to fail 

                               Participants: 

                              - Atanas Simeonov, General Manager, VIP Security Ltd.

                              - Nikolay Nedelchev, Manager, Publicis MARC Group

                              - Rayna Mitkova-Todorova, Manager, EOS Matrix

                              Moderator : Ekaterina Popova, Editor-in-charge, Capital Careers and   Karieri.bg

18.00 –  Closing and Cocktail

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член