Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

Деловна средба на тема:

Промоција на најсофистицираната IIOSS Japan консултантска методологија за Менаџмент и Организациско профилирање

Среда, 28 Октомври, 2009 година од 14:00 до 16:00 - Стопанска комора на Р.Македонија - кат 5, сала 4 - влез слободен

 

14:00 - 14:20     Информативна промоција
14:20 - 14:50     Видео конференциска врска со :
                             IIOSS Japan R&D Director и IIOSS Japan Sales & Marketing Director
14:50 - 15:10     Пауза
15:10 - 16:00     Менаџмент профилирање на присутните
                             Кој е вашиот менаџерски стил?
                             Како вистински треба да биде структуриран вашиот тим?
                             Која е Вашата моќ и кои се Вашите најсилни вештини?

Clear View BTC - Единствен лиценциран Бизнис Тренинг Центар овластен за испорака на продуктите на IIOSS Japan во Македонија

Ве молиме, потврдете го Вашето присуство да го потврдите најдоцна до 27.10.2009 на телефон: 02/2461 477,  075 44 18 48 или на info@clearview.com.mk

Повеќе информации : симни (pdf 150KB) 

 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член