Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:"The best HR solutions for facing challenges in fast growing industries"
"The best HR solutions for facing challenges in fast growing industries"

Пријавување

За да го пријавите вашето присуство на 9. интернационална HR конференција ве молиме целосно пополнете ја пријавната форма и испратете ја  до организаторот на contact@mhra.mk.

По приемот на регистрациската форма ќе ви биде доставена фактура (или профактура) за вршење на уплатата за котизација.

За учество на конференцијата:  
 
=> Регистрирајте се со промотивен попуст од 15% на износот за учество!!!

  • 8 313 MKD (135 EUR) - до 15 април 2017
  • 9 780 MKD (160 EUR) - редовен износ, по 15 април 2017

За членовите на МАЧР е загарантиран 20% попуст на износот за учество за време на целиот процес на регистрирање:

  • 7 824 MKD (127 EUR)

Дополнителен попуст за повеќе учесници од иста организација.

** Во износот е вклучено учество на целата дводневна програма на настанот:

  • Два конференциски денови со предавања
  • Ручек и освежување за двата дена
  • Гала вечер со коктел и забавна програма на која ќе се додели наградата најдобар HR менаџер за 2016 година
  • HR Expo 2017 со услуги и продукти за поддршка на работата на HR професионалците
  • Сертификати за учество на настанот

Преземете ја пријавата 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член