Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

МАЧР ПОКРОВИТЕЛ на Првиот HR Форум во Македонија


Развојот на организациите преку развојот на вработените со Tim Ringo, HR директор на IMB


Македонската асоцијација за човечки ресурси, е покровител на првиот HR Форум во Македонија, каде главен говорник е господинот Tim Ringo, HR директор на IMB, на тема Развојот на организациите преку развојот на вработените.

 

Во склоп на форумот, повеќе докажани експерти понудија одговори на некои од најпоставуваните прашања со кои секојдневно се среќеваат HR менаџерите и раководителите на организаците, како и сите оние кои работат на раководни позиции. Како говорници на форумот се појавиа: Tim Ringo -HR директор на IBM, Dijana Klekar - HR директор на Karlovacka Pivara и Смиљка Шошкоска- HR консултант во Triple S Learning. На форумот присуствуваа повеќе од 100 HR професионалци од домашни и странски организации.

 

Кратко претставување пред посетителите на форумот имаше и Македонската асоцијација за човечки ресурси. За членовите на МАЧР беше обезбеден попуст од 10%

 

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член