Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

Врз основа на член 17 и 18 од Статутот на Македонската асоцијација за човечки реурси  претседателот на Македонската асоцијација за човечки ресурси објавува:

ПОВИК за учество на годишно Собрание

Со следниот Дневен ред:

  1. Избор на претседавач, записничар, верификациона комисија и утврдување кворум на Собранието;
  2. Констатирање на прием на нови членови и разгледување на предлог-одлуки за членство од Управниот одбор;
  3. Усвојување на Записникот од претходната седница на Собранието;
  4. Разрешување и именување на членови на УО;
  5. Усвојување на Извештај за работа на МАЧР за 2012 година;
  6. Усвојување на Финансиски извештај на МАЧР за 2012 година;
  7. Усвојување на стратегиски цели на МАЧР за периодот 2013-2015 година;
  8. Предлог- Програма за работа на МАЧР за 2013/14 година;
  9. Усвојување на Етички кодекс на членовите на МАЧР;
  10. Разно.

Собранието ќе се одржи на 9 мај 2013,  со почеток во 18:00 часот во просториите на М6- Едукативниот центар, Скопје, (седницата е предвидено да трае 2 часа).

Со цел навремена достава на материјали до учесниците, Ве молиме присуство на собранието да го најавите најдоцна до 7 мај 2013 година.

контакт : Ивана Христова,
е-маил адреса:  contact@mhra.mk,
тел: 078 389 277

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член