Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ  >  Поддршка на настани и активности
Поддршка на настани и активности
ОГЛАС ЗА HR РЕФЕРЕНТ
Информација од соработници:
Информација од членови:
26 мај до 28 мај
Информација од членови:
19.05.2017 (петок), 12:00-13:30 ч,
Информација од соработнци
CWS Summit Europe
26-27 April 2017, Andel’s by Vienna House, Berlin
Информација од членови:
Информација од членови: Работилница: Introduction to Coaching
23.02.2017 , Скопје
Организатор: Noble Manhattan Coaching Macedonia, Insight Group & Samerimpex Impulsi
Информација од членови:
Информација од членови:
3 декември 2016, 10.00h – 15.00h
Информација од соработници:
Учество на Аllweb конференцијата со 20% попуст  за членовите на МАЧР
18 ноември 2016, Скопје
Четвртата меѓународна научна конференција
                                                          04-06 Ноември 2016 година
Информација од соработници:
Информација од соработници
29-30 Октомври, хотел Порта
                                                 21-22 септември 2016, Будимпешта
ЕКСКЛУЗИВНА ПОКАНА ЗА РАБОТИЛНИЦА
Информација од членови:
Организатор:EQ Excellence– Six Seconds Network Leaders
Прашалник за магистерски труд на тема:
Информација од членови:
Организатор: EQ Excellence – Six Seconds Network Leader
Втора македонска конференција на тема

29 јуни, среда, М6 Едукативен центар, Скопjе
4 и 5 Јуни, од 10 до 16 часот, во Центар за Бизнис Психологија
Информација од членови:
8 и 9 јуни, 2016 во хотел Сити Парк
XVII International Conference
26-28 May 2016, Sofia
Информација од членови:
24 април 2016, хотел Сити Парк, 09-17 часот

Learn the Power of Human Resources at the 8th Mastering HR Summit
Попуст од 10% на износот за учество за членови на Македонската асоцијација за човечки ресурси
24 декември 2014
29 и 30 септември, 2014 - Турција
Бизнис семинар на М6 едукативниот центар на тема
26 и 27 јуни 2014 - М6 Едукативен центар
27 & 28 May 2014 BÜMED Bogazici University
27.03.2014 - М6 Едукативен центар
Закон за електронско управување (27.03.2014)
4 и 5 Јуни, од 10 до 16 часот, во Центар за Бизнис Психологија
Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член