Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ
  
се наоѓате во:

Пријавување

За да го пријавите вашето присуство на 8. интернационална HR конференција ве молиме целосно пополнете ја пријавната форма и испратете ја  до организаторот на contact@mhra.mk.

По приемот на регистрациската форма ќе ви биде доставена фактура (или профактура) за вршење на уплатата за котизација.

За учество на конференцијата:  
 
=> Регистрирајте се со промотивен попуст од 10% на износот за учество!!!

  • 8 640 MKD (140 EUR) - до 10 септември 2016
  • 9 600 MKD (155 EUR) - редовен износ, по 10 септември до 1 октомври 2016

За членовите на МАЧР:

  • 7380 MKD (120 EUR) до 10 септември 2016
  • 8200 MKD (133 EUR) редовен износ, по 10 септември до 1 октомври 2016

Дополнителен попуст за повеќе учесници од иста организација.

** Котизацијата вклучува: карта за учество на конференцијата за целата програма, материјали, освежителни пијалоци и лесна храна за двата конференциски дена.

Преземете ја пријавата 

  
Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член