Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

4-та МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

во организација на Македонската асоцијација за човечки ресусри
23 ноември 2012 год. Скопје, М6 Едукативен центар

 

HR as a Business partner!

Ексклузивeн еднодневен networking настан!

Почитувани соработници,

Чест ни е да Ве поканиме на 4-тата конференција на Македонската асоцијација на човечки ресурси под мотото “HR as a business partner”. Конференцијата ќе се одржи на 23. ноември 2012 во М6 Едукативниот центар-Скопје со почеток во 10:00 часот. Целта на овој настан е да придонесеме кон иницирањето на позитивните промени и развој кај луѓето и нивните компании преку пренесување на искуствата на истакнати HR менаџери:

- Filippo Abramo, President, European Association for People Management (EAPM);

- Борис Хрисафов, CEO, Cement plant Usje AD- Skopje;

- Оливера Геговска, HR Manager, Seavus;

- Горана Сандрич, HR Manager, Holcim(*Менаџер на годината во 2011, Хрватска);

-Pieter Haen, President at World Federation of People Management Associations (WFPMA)

Во изминатиот период беа организирани три конференции со истакнати HR менаџери на кои присуствуваа повеќе од 400 менаџери, и претставуваа своевиден манифест на новата и современа ера на македонскиот HR менаџмент. Ни претставува задоволство што и понатаму во Скопје ќе гостуваат истакнати менаџери со единствена цел да ги пренесат своите искуства и знаења во Македонија, да ги ескалираат Вашите бизниси и да Ви помогнат да бидете уште поуспешни.

Котизација - 80 ЕУР(4920 денари), котизација за членови 60 ЕУР(3690 денари)

Агенда

ПРИЈАВА за учество

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член