Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ
1- ва Меѓународна Конференција за човечки ресурси и HR EXPо

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

1- ва Меѓународна Конференција за човечки ресурси и HR EXPO.

Една од активностите според планот за работа на Mакедонската асоцијација за човечки ресурси е и организирање на годишни конференции.

На 11 и 12 септември 2009 во Хотел Гранит,Охрид, Македонија се одржа првата меѓународна конференција за човечки ресурси на тема КАКО ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ ПРИДОНЕСУВААТ ЗА УСПЕХОТ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА?
Во склоп на конференцијата беше организиран и саем т.н HR EXPO

Посетеноста беше очекувано голема со повеќе од 200 учесници. Агендата богата со интересни содржини и импозантни спикери, консултатни и менаџери од најголемите домашни и странски компании. За повеќе информации превземи во pdf формат

АГЕНДА              РЕПОРТАЖА             ПРЕЗЕНТАЦИЈА             ИНТЕРВЈУ

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член