Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:За нас
За нас

ОСНОВАЧКО СОБРАНИЕ

Основачкото собрание на Здружението на граѓани Македонска Асоцијација за човечки ресурси е одржано во Скопје, на ден 22.04.2009 година, во Holiday In каде во присуство на сите основачи беа предложени и едногласно усвоени:

Работно претседателство: Марија Игнатова Ѓошева и Самир Латиф                        

Претседавач: Кирил Миновски

Записничар: Неда Расолковска                                                             

Верификациона комисија: Воислав Илиевски, Лазо Џонов и Јета Папраники

Комисија за избор и именување на членови на Надзорен одбор: Олга Михајлова Тикваровска, Дојранка Анастасовска и Ангела Ристова  

Членови на Надзорен одбор: Кирил Миновски, Весна Кардаловска, Дарко Велков, Стефан Јовановски и Боро Варошлија                                                           

Претседател на Надзорен одбор:  Боро Варошлија

Членови на извршен одбор: Зоран Нарашанов, Дарко Маџовски, Билјана Санев, Дарко Петровски и Никола Ефтимов                                                                    

Претседател на Извршен одбор: Дарко Маџовски

Македонската Асоцијација за Човечки Ресурси е основана од 55 индивидулани членови, претставници на најголемите компании во Македонија, тренинг провајдери, HR консултанти и специјалисти.

ОСНОВАЧИ


Телефон за контакт: +389 78 389 277
Е -mail адреса: contact@mhra.mk,
Адреса: Ул. 810 бр.2, 
               1000 Скопје 
               Република Македонија

Во МАЧР членството е индивидуално и Асоцијацијата е отворена за секој поединец чијашто  сегашна или идна професија е работа и менаџмент со човечките ресурси...

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член