Заборавена лозинка Нов корисник
почетна За нас АКТИВНОСТИ HR Награди Галерии Е- ВЕСНИК на МАЧР HRM статии КОНТАКТ

РЕЧНИК НА ПОИМИ

Прв речник на поими кои редовно се сретнуваат во областа Човечки ресурси, изготвен од МАЧР

 (2 MB)

Brochure - „Young professionals! Say no to Bullies!!!”

HR Политики и практики во ИКТ компании

EAPM

МАЧР е полноправен член на Европската асоцијација за човечки ресурси (EAPM)
Следете ги случувањата во националните HR асоцијации ширум Европа преку веб страницата на ЕАПМ:  www.eapm.org 

МАЧР е стручно, невладино, непартиско и непрофитно здружение на граѓани формирано на 22 април 2009 година, заради вршење на дејности и активности поврзани со развојот на работната сила, промоција на управувањето со човечките ресурси, како и унапредување на професијата менаџмент на човечки ресурси.
Поднеси предлог- иницијатива
се наоѓате во:АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ

Учество на Е - Саем за кариера

Презентација на МАЧР пред студентите

 Македонската асоцијација за човечки ресурси, на 18 март 2010 година, ќе има презентирање пред студентите кои ќе го посетат електронскиот саем за кариера Моја кариера. Нашата цел е да се претставиме пред потенцијалните идни членови на МАЧР.

Покана до сите млади и амбициозни  луѓе кои сакате да:

  • Бидете активни во професијата Развој на човечки ресурси
  • Остварите контакт со врвните HR професионалци
  • Ги развиете сопствените квалификации преку обуки, конференции и настани, или
  • Развиете професионални контакти, и можности за вработување

да ја посетите веб страната на електронскиот саем за кариера www.mojakariera.com.mk , и да ја погледнете презентацијата на МАЧР на 18 март, во 13.оо часот.

Доколку увидите дека преку  МАЧР може да остварите дел од вашите очекувања, и гледате можност да бидете препознаени од бизнис средината

Искористете ја можноста и бидете дел од Македонската асоцијација за човечки ресурси!

превземи презентација во pdf

Следете нè...

Посетете не, станете член на групите на МАЧР на социјалните мрежи и следете ги најновите известувања и случувања со Македонската aсоцијација за Човечки ресури:

  

ИСТРАЖУВАЊА
Поддржувачи на МАЧР

ПРИЈАТЕЛИ НА МАЧР

 

 


Е-весник
внеси e-mail адреса:
Кон врвот Мапа на сајтот За нас Контакт Форум Станете член