HR истражувања

Бидете дел од истражување насловено "Creating People Adventage (CPA) Study 2021"!

Македонската Асоцијација за човечки ресурси, како членка на EAPM, се приклучува кон глобалното истражување насловено "Creating People Adventage (CPA)

 
Прочитај повеќе

Да ја вклучиме Северна Мaкедонија во светската мапа на HR професионалци!

Учествувајте во највлијателното светско истражување за HR и добијте бесплатен извештај за вашата организација!

 
Прочитај повеќе

Прашалник за истражување на вработливоста на младите во Република Македонија

Прашалник за истражување на вработливоста на младите во Република Македонија

 
Прочитај повеќе