Архива

 

Конкурс за избор и доделување на HR награди за 20

Македонската Асоцијација за Човечки Ресурси и оваа година организира избор за доделување на HR награди во три категории.

Прочитај повеќе
 

Обука на тема “HR TUNING USING SALES TECHNIQUES”

Македонската асоцијација за човечки ресурси Ве поканува на обуката “HR TUNING USING SALES TECHNIQUES” (или, „Подобрување на вообичаените HR пристапи

Прочитај повеќе
 

Оглас за вработување во МАЧР: Извршен менаџер

Македонската асоцијација за човечки ресурси нуди можност за вработување на Извршен менаџер, на определен период.

Прочитај повеќе
 

Да ја вклучиме Северна Мaкедонија во светската ма

Учествувајте во највлијателното светско истражување за HR и добијте бесплатен извештај за вашата организација!

Прочитај повеќе
 

HR Вебинар: Како да се задржи континуитетот на ор

Следниот вебинар ќе се одржи идната среда (29.04.2020) со почеток во 17:00ч. , на тема: „Како да се задржи континуитетот на организациската култура з

Прочитај повеќе
 

HR вебинари со МАЧР!

Ве покануваме да ни се придружите на дискусии во живо на различни корисни и актуелни HR теми. Мразот ќе го скршиме со првиот вебинар на тема: „Управу

Прочитај повеќе
 

HR Интервју со м-р Дарко Петровски: Менаџерите за

Претседателот на МАЧР, м-р Дарко Петровски одговори на неколку прашања за весникот на Бугарската асоцијација за менаџмент со луѓе, поврзани со момент

Прочитај повеќе
 

Органок за коучинг на МАЧР: Коучинг поддршка за н

Во нашите напори да Ви помогнеме во текот на овој период, подготвивме коучинг поддршка за Вас, членовите и пријателите на МАЧР, како и за членовите н

Прочитај повеќе
 

Активности за време на кризна состојба

МАЧР во следниот период ќе понуди посебни можности за поддршка на своите членови, пријатели и соработници. Притоа ги повикуваме сите да го вложат сио

Прочитај повеќе
 

Известување за работата на Извршната канцеларија

Ве известуваме дека Извршната канцеларија на МАЧР, согласно моменталната ситуација со ширењето на вирусот COVID-19, во наредниот период ќе се придржу

Прочитај повеќе