HR конференција

МАЧР ја одржа својата 12 Меѓународна MHRA Конференција

Македонската Асоцијација за Човечки Ресурси ја одржа својата 12 Меѓународна Конференција насловена "Future fit organizations: Proactive HR".

Прочитај повеќе

Се одржа 11тата меѓународна HR Конференција и HR Експо - „HR- the catalyst of transformation"

Во организација на Македонска асоцијација за човечки ресурси, во Скопје на 20 мај 2019 година, се одржа 11-тата јубилејна Меѓународна конференција за човечки ресурси на која истакнати предавачи го пренесоа своето знаење на темата “HR – The catalyst of transformation” (HR како катализатор на промени). Познати и угледни професори, тренери и менаџери од земјата и регионот во улога на спикери, пренесоа своите искуства и практики, токму на оваа истакната тема која е од огромно значење за цивилизираниот свет.

Прочитај повеќе

Како поминавме на 10тата интернационална конференција

Како поминавме на 10тата интернационална конференција

Прочитај повеќе