HR конференција

10-та јубилејна меѓународна HR конференција!

На наше големо задоволство Македонската асоцијација за човечки ресурси ја организирa 10-та Јубилејна меѓународна конференција за човечки ресурси во Македонија, на 31 мај 2018 во хотелот Александар Палас, во Скопје. Бележиме десет успешни конференции и толку години посветена работа и залагања за подигнување на значењето на професијата управување со човечките ресурси, и унапредување на нејзиниот статус во нашата земја.

Прочитај повеќе

9та меѓународна HR конференција (31.05 - 01.06.2017)

Оваа година традицијата продолжува! На 31-ви и 1-ви јуни, Скопје повторно ќе биде центар на хуманите случувања во регионот и пошироко! MHRA е домаќин на 9-тата меѓународна конференција за човечки ресурси во Македонија, овој пат во соработка со Vrabotuvanje.com!

Прочитај повеќе

8-ма Интернационала конференција & HR Експо 2016 (#1-mk)

Македонската асоцијација за човечки ресурси со задоволство ви ја претставува 8-мата интернационална конференција и HR Eкспо, којашто ќе се одржи во новоотворениот Мериот Хотел на 13ти и 14ти Октомври 2016та година!

Прочитај повеќе