HR конференција

4-та Меѓународна конференција за човечки ресурси

Македонската асоцијација за човечки ресурси ја одржа 4тата меѓународна HR конференција со тема „HR as a business partner" на 23ти Ноември 2012та година во М6 Едукативен центар.

Прочитај повеќе

3-та меѓународна HR Конференција и HR EXPO

Македонската асоцијација за човечки ресурси на 14. 10. 2011 година во хотел Холидеј ин, организираше два паралелни настани како дел од своите активности: HR конференција и HR EXPO

Прочитај повеќе