HR конференција

2-ра Меѓународна Конференција за човечки ресурси и HR EXPO

По успешното организирање на Првата Меѓународна конференција за човечки ресурси, Македонската асоцијација за човечки ресурси ја организираше втората Меѓународна HR конференција. Конференцијата се одржа на 17 и 18 септември 2010 година во Хотел Дрим, Струга, под мотото „ЛУЃЕТО ЗНАЧАТ УСПЕХ“.

Прочитај повеќе

1- ва Меѓународна Конференција за човечки ресурси и HR EXPO.

На 11 и 12 септември 2009 во Хотел Гранит,Охрид, Македонија се одржа првата меѓународна конференција за човечки ресурси на тема КАКО ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ ПРИДОНЕСУВААТ ЗА УСПЕХОТ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА?

Прочитај повеќе