HR истражувања

Да ја вклучиме Северна Мaкедонија во светската мапа на HR професионалци!

Учествувајте во највлијателното светско истражување за HR и добијте бесплатен извештај за вашата организација!

 
Прочитај повеќе

Прашалник за истражување на вработливоста на младите во Република Македонија

Прашалник за истражување на вработливоста на младите во Република Македонија

 
Прочитај повеќе

Извештај од Boston Consulting Group за 2013!!! - Македонија за прв пат на HR мапата на Европа!

 
Прочитај повеќе