HR конференција

Се одржа 11тата меѓународна HR Конференција и HR Експо - „HR- the catalyst of transformation"

Во организација на Македонска асоцијација за човечки ресурси, во Скопје на 20 мај 2019 година, се одржа 11-тата јубилејна Меѓународна конференција за човечки ресурси на која истакнати предавачи го пренесоа своето знаење на темата “HR – The catalyst of transformation” (HR како катализатор на промени). Познати и угледни професори, тренери и менаџери од земјата и регионот во улога на спикери, пренесоа своите искуства и практики, токму на оваа истакната тема која е од огромно значење за цивилизираниот свет.

Прочитај повеќе

Како поминавме на 10тата интернационална конференција

Како поминавме на 10тата интернационална конференција

Прочитај повеќе

10-та јубилејна меѓународна HR конференција!

На наше големо задоволство Македонската асоцијација за човечки ресурси ја организирa 10-та Јубилејна меѓународна конференција за човечки ресурси во Македонија, на 31 мај 2018 во хотелот Александар Палас, во Скопје. Бележиме десет успешни конференции и толку години посветена работа и залагања за подигнување на значењето на професијата управување со човечките ресурси, и унапредување на нејзиниот статус во нашата земја.

Прочитај повеќе

9та меѓународна HR конференција (31.05 - 01.06.2017)

Оваа година традицијата продолжува! На 31-ви и 1-ви јуни, Скопје повторно ќе биде центар на хуманите случувања во регионот и пошироко! MHRA е домаќин на 9-тата меѓународна конференција за човечки ресурси во Македонија, овој пат во соработка со Vrabotuvanje.com!

Прочитај повеќе

8-ма Интернационала конференција & HR Експо 2016 (#1-mk)

Македонската асоцијација за човечки ресурси со задоволство ви ја претставува 8-мата интернационална конференција и HR Eкспо, којашто ќе се одржи во новоотворениот Мериот Хотел на 13ти и 14ти Октомври 2016та година!

Прочитај повеќе

5та Меѓународна Конференција за Човечки Ресурси - HR Significance and ROI in HR (18.10.2013)

Македонската Асоцијација за Човечки Ресурси Ве поканува да присуствувате на 5тата Меѓународна Конференција за Човечки Ресурси, која ќе се одржи на 18 Октомври 2013 година, во М6 Едукативниот центар, Скопје.

Прочитај повеќе

4-та Меѓународна конференција за човечки ресурси

Македонската асоцијација за човечки ресурси ја одржа 4тата меѓународна HR конференција со тема „HR as a business partner" на 23ти Ноември 2012та година во М6 Едукативен центар.

Прочитај повеќе

4-та Меѓународна конференција за човечки ресурси

Почитувани соработници, Чест ни е да Ве поканиме на 4-тата конференција на Македонската асоцијација на човечки ресурси под мотото “HR as a business partner”. Конференцијата ќе се одржи на 23. ноември 2012 во М6 Едукативниот центар-Скопје со почеток во 10:00 часот. Целта на овој настан е да придонесеме кон иницирањето на позитивните промени и развој кај луѓето и нивните компании преку пренесување на искуствата на истакнати HR менаџери.

Прочитај повеќе
 
---