Архива

 

Известување - Да го спречиме ширењето на COVID-19

Ве известуваме дека согласно препораките на Министерството за здравство, одлучивме на неодредено време да ги одложиме планираните активности на Макед

Прочитај повеќе
 

Повик за учество во изработка на „Модел на оддржл

Центарот за управување со знаење со поддршка на Македонската асоцијација за човечки ресурси сака да иницира соработка со претпријатија и HR-професион

Прочитај повеќе
 

Интервју со Дарко Петровски: „HR професионалците

Претседателот на МАЧР Дарко Петровски е еден од основачите на Асоцијацијата пред 11 години и докажан професионалец во областа на менаџментот со човеч

Прочитај повеќе
 

Е-весник „Човечки капитал“ бр. 11

Ви го претставуваме 11-от број на единствениот е-весник посветен на професијата менаџмент со човечки ресурси - „Човечки капитал“.

Прочитај повеќе
 

Повик за членство за 2020 година!

Зачленете се во Македонската асоцијација за човечки ресурси или обновете го Вашето членство за 2020 година!

Прочитај повеќе
 

HR Cafe & Networking: „Коучингот како пристап во

Македонската асоцијација за човечки ресурси ве поканува на HR Cafe & Networking настан на тема:  „Коучингот како пристап во приватниот и професионалн

Прочитај повеќе
 

[Интервју] HR Weekend 2.0: „Најголемите препреки

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува веќе 20 години на пазарот и е специјализирана за: превод и то

Прочитај повеќе
 

[Интервју] HR Weekend 2.0: „Нашиот тренинг центар

нспирит Коучинг е компанија со обучувачи и тренери (коучеви) кои имаат обемно и долгогодишно искуство. Погледнете го интерјувто со Ирена Јакимова, ос

Прочитај повеќе
 

HR Обука: „Coaching"

Македонската асоцијација за човечки ресурси Ве поканува на HR обука за: „Coaching“ 24 септември (вторник) | 10:00 - 16:00ч. | Скопје

Прочитај повеќе
 

HR Статија: Летниот период е вистинското време за

Летото е во полн ек. Без разлика дали одите на одмор или едноставно вашите мисли упорно се движат во таа насока, продуктивноста често е во пад за вре

Прочитај повеќе